Opiskelijoiden kommentit ja palautteet


Nyt on pienen välipalautteen aika liittyen tähän Facebookissa tehtävään portfolioon.Alla joitakin apukysymyksiä. Anna palaute perjantaina 14.3 mennessä.1. Mitä olette tykänneet kun olemme käyttäneet osaamisen kehittymisen seurannassa facebookkia2. Miten asiakirjan käyttö on onnistunut3. Miten tätä tapaa voisi kehittää oppimisen välineenä4. Haluaisitko, että käytämme muissakin kokonaisuuksissa tätä nyt käytössä olevaa Facebook-ryhmää?

Santeri Vihervuori
‎1.minusta tämä facebook portfolio on hyvä idea tuohon muurauksen rinnalle :) 2. Tämä onnistuu oikein hyvin 3.- 4.kyllä tätä voisi käyttää :)

Juho Veneranta
facebookin käyttö on ihan hyvä menetelmä. asiakirjaa on helppo käyttää ja ryhmää voisi käyttää muissakin kokonaisuuksissa.

Roni Nordlund
‎1. Facebook on erittäin hyvä tähän hommaan. 2. Asiakirjan käyttö ei ollut aluksi helppoa. 3. Tämä on näin hyvä. :) 4. Facebookkia voitas käyttää jatkossakin. :o

Erik Ratila
facebook on helpottanut porfolion tekemistä ja paperi sotkujen lisäämistä... portfolio on sitten elppo tulostaa ja arvioida kun kaikki paperit on kasassa.!

Eetu Halminen
Minusta tämä oli hyvä idea. Tämä on paljon helpompi kui paperien kanssa pelleileminen.

Julius Harttunen
‎1.paljon kivempaa kuin johonkin paperille kirjoittaminen 2.ihan hyvin mielestäni 3.aika vaikea sanoa 4.kävisihän se

Teemu Vuorisalo
‎1.paljon parempi kuin paperilla 2.mielestäni ihan hyvin 3.en osaa sanoa 4. Olisihan se ihan hyvä

Ossi Koivisto
‎1.tämä oli tosi hyvä idea 2.tosi hyvin onnistui 3.en okein osaa sanoa 4. Se olisi iha hyvä idea

Aleksi Laine
Hyvin on toiminut ja helppo käyttää.


Miika Kesseli
hyvää ja helppoa pienen alkukankeuden jälkeen...


Riku Nieminen
helppoa ja nopeeta (heti ko sais koneen korjauksesta) :D

Pekka Kivioja
Kiitoksia vastauksistanne!

Pekka Kivioja
Hei! Tässä opettajan palautetta ja pohdintaa Facebookin käytöstä ohjaamisen ja arvioinnin välineenä. Nyt olemme vasta kooneet harjoitustöitä tänne ja kommentini on ollut lähinnä asiakirjojen ulkoiseen muotoon liittyviä. Eli palauteeni olen antanut suoraan töiden aikana ja niiden valmistuttua. Voisimme käyttää tätä myös arvioinnin (laadun)työkaluna jos parantaisimme kuvien tarkuuta ja sopisimme tarkemmin mistä kuvat otetaan. Tätä olemme jo hiukan sivunneet, kun olemme ottaneet kuvia hormin sisältä (ns detalji kuva). Tulemme käyttämään tätä ympäristö seuraavallakin jaksolla ns kultuurikävelyssä, jossa tutustumme muurattuihin rakennuksiin ns kiviporin alueella (Etelärannan läheisyydessä). Itse olen ollut kovin tyytyväinen miten olette ottaneet vastaan tällaisen tavan toimia ryhmänä sosiaalisessa mediassa, olette käyttäytyneet ympäristössä tosi hionosti ja omissa palautteissanne olette ilmaiseet halunne jatkaa tällaista työskenlytapaa. Itse olen aloittanut vasta teidän kolmen eri luokan kanssa facebookin käytö ja olen tosi tyytyväinen kun aloitin. Tulen ilman muuta käyttämään tätä foorumia jatkossakin. Tarkoitus olisi ajan kanssa kokeilla muitakin verkossa olevia palveluita opetuksen välineenä. Kaikista parasta tällähetkellä on se, että tämä kanava toimii ja tavoittaa käytännössä kaikki aika välittömästi. Kiitoksia kaikille tässä vaiheessa ja jatkamme tästä eteenpäin sekä haalimme loputkin teidän luokan opiskelijat mukaan.
22. maaliskuuta kello 17:09 · Tykkää